Welcome
Login / Register

72-RO A.,, Trauma, fragmentarea sufletului, consiliul si scopul sursei - Hipnoza Regresiva Ana Oprea

Thanks! Share it with your friends!

URL

You disliked this video. Thanks for the feedback!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Added by Admin in Foto mine
1 Views
Loading...

Description

72-RO Andreea, Trauma, fragmentarea sufletului, consiliul si scopul sursei - #HipnozaRegresiva #AnaOprea #TeamGrifasi

Andreea a venit in prima experienta pe Terra din #ADouasprezeceaDimensiune. Ea vede ciclul #reincarnarilor pe Terra ca pe o modalitate de experimentare in spatiu, timp, contexte diferite si ne spune ca acest ciclu exista si pe alte planete.

Una dintre experientele semnificative pentru situatia ce este pregatita sa o abordeze si sa o transforme in sesiune are loc in anul 1459 si este incarcata cu durere, frica, ura si vinovatie. In aceasta experienta pe care o numim conventional #ViataAnterioara, Andreea este vindecator. In timp ce manevreaza energii si vindeca oameni, ea emite o insiruire de sunete ce par a fi o limba necunoscuta, in realitatea aceasta este #LimbaUniversala. Este declarata #vrajitoare si ucisa impreuna cu toti copiii ei, insa nu prin strangulare ci prin “varsare de sange” asa cum recomanda unul dintre reprezentantii bisericii.

#Trauma prin care trece, duce la #FragmentareaSufletului. La iesirea din corpul fizic, este interceptata in drumul spre consiliu si interferata de o entitate umanoida ce profita de aceasta situatie. Interferenta se produce atat asupra ei ca aspect/#ParteSubliminala cat si asupra celorlalte aspecte la nivel de #SineTotal deoarece ea se considera vinovata si responsabila pentru moartea copiilor ei (alte aspecte ale ei) . Ulterior interferentei, aspectele sinelui total trec printr-un ciclu uman-hibrid-umanoid. Hibridarea se produce pe o planeta numita Delta 3, unde hibrizii traiesc intre 3 si 65 de ani, in medie cate 20 de cicluri. Scopul este repopularea unei planete/creatii numita Delta 1, iar seful acestui proiect este un #umanoid specializat in #ControlulMental.

Andreea descrie Consiliul unde se decide reîncarnarea ei, ca fiind o intrunire de aspecte ale sinelui total. Decizia de reîncarnare apartine parții subliminale dar este influențată de celelalte aspecte.

In momentul constientizarii traumei si transformarii emotiilor de joasa frecventa, Andreea anuleaza interferenta umanoida. Implantele se dezintegreaza, fragmentarea sufletului dispare, legatura cu celelalte aspecte devine libera. Alte doua aspecte ale sale se elibereaza concomitent de interferenta.

#SineleSuperior (Sinele Total) se descrie ca fiind o conștiință din care se desprind alte 12 conștiințe/suflete/părti subliminale pentru a experimenta și a se uni in acelasi timp in 1 impreuna cu informații/emoții/energii.
Despre scopul existenței: “Nu exista un scop, mentalul uman, oamenii au un scop...Sursa nu are un scop...Dacă ar fi sa forțez explicația spre a găsi un scop, acela este de a fi, de a experimenta, de a crea.
Despre matrix: “Matrixul este o invenție a oamenilor, o încercare de a găsi o explicație la ciclul reîncarnarilor...ați avut nevoie de o explicație si ați inventat una.”

Mesajul sinelui total catre partea constienta este : “Să se bucure de noua alegere pe deplin...eu ca sine superior sunt si o legatura a ei cu sursa...sa nu se concentreze prea mult în a controla și înțelege in plan fizic informațiile pe care le ia de la mine, pentru că nu așa funcționează umanitatea înca...in urmatorii zeci de ani se va transforma legatura dintre suflet si sursă...rolul ei este de a se bucura si concentra pe fiecare etapă, fiecare viață... sa nu se concentreze pe ce a fost inainte de aceasta viață sau ce o sa fie după...sa nu mai fie între lumi...sa fie cu sufletul, esența și mintea în această viață.”

Ii multumim Andreei pentru acest proces de #constientizare si pentru decizia de a raspandi mai departe informatiile. Sesiunea a fost realizata in luna august a anului 2018 iar acesta este un mesaj primit recent de la Andreea :
“Bună Ana, să știi că am simțit schimbări în relația cu părinții mei, în cuplu (prietenul meu a luat decizia să rămână aici în România cu mine și cu fiica noastră). Abia acum mă simt stăpâna pe viata mea. Am planuri mari și sper că acum, după 6 luni de la sesiune să le duc la bun sfârșit. Important este că viața mea nu mai exista acel "du-te vino”. Mă simt eliberată și fără frică! Te pup și vă mulțumesc că împreună am reușit să faceam această sesiune foarte importantă pentru mine.”

Facebook:
https://www.facebook.com/Ana-Oprea-Team-Grifasi-17-ro-H13-2018701638419383/

Twitter: https://twitter.com/Ana_TeamGrifasi

Pentru rezervari:
E-mail: anaoprea@calogerogrifasi.com

Post your comment

Comments

Be the first to comment
Loading...
RSS