Welcome
Login / Register

Am fost la Lyon sa o vad pe Dita Von Teese! ♥ Vlog de calatorie ♥

Thanks! Share it with your friends!

URL

You disliked this video. Thanks for the feedback!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Added by Admin in Foto mine
188 Views
Loading...

Description

Dita von Teese e una dintre femeile pe care le admir, apreciez și de la care încerc să mă inspir pe cât de mult posibil (lucru menționat în repetate rânduri, de-a lungul anilor, pe Youtube). Arată fabulos pentru cei 46 de ani pe care îi are, se mișcă fabulos, are o ținută fabuloasă și o atitudine care întrece cu mult orice idee de încredere în propria persoană s-ar găsi în capul meu ❤ Este și o femeie educată (trecând de exterior și superficial, interiorul nu duce lipsă de cultivare și bun simț ). O admir maxim, ce să mai ????
De aceea a fost o mare, MARE bucurie pentru mine să o pot vedea live, la Lyon, în cadrul unuia dintre spectacolele susținute acolo ❤ De prin vară tot așteptam să vină odată momentul și iacă, weekendul trecut s-a întâmplat, ÎN SFÂRȘIT! A fost memorabil (clar, m-e-m-o-r-a-b-i-l) dar trecând de spectacol în sine , am profitat de excursie ca să explorez și Lyonul - străzi, restaurante, muzee și târgul de antichități - bineînțeles! ???? Am filmat toată povestea, inclusiv cele aproape 8 ore petrecute în aeroport, la întoarcere și le găsiți pe toate în vlogul de călătorie de astăzi.
E unul foarte drag coraconului meu și sper să vi se pară și vouă la fel! ❤ Mulțumiri tare mult pentru vizionare, iar cu ocazia asta, anunț și că sunt nominalizată la Gala Unica, în cadrul categoriei "Social Media Star". Dacă aveți plăcerea, timpul și cheful, se poate vota aici (durează 2 secunde și nu trebuie adresă de e-mail): http://gala.unica.ro/galacateg/social-media-star/
Mulțumesc tare mult!! ❤ ❤ ❤
#ditavonteese #lyon #france

♥ Mă găseşti şi aici:
Blog: http://www.andreeabalaban.ro/
Instagram: http://instagram.com/andreea.balaban
Facebook: https://www.facebook.com/ThrillOfTheHeel
Snapchat: andreeabalaban
Pinterest: http://www.pinterest.com/andreeabalaban/
Email: team@andreeabalaban.ro

♥ Cu ce filmez?
Canon 5D Mark IV: https://goo.gl/7sV6kW
Canon 50 mm f 1.4: https://goo.gl/v52WiQ
Canon G7x: https://goo.gl/8sES2C

♥ Cu ce editez?
Final Cut Pro X

♥ Pentru corespondență parfumată, jeleuri și alte bucurii:
OP 6, CP 4
București

Post your comment

Comments

Be the first to comment
Loading...
RSS