Welcome
Login / Register

Cine este cea de-a noua victima in accidentul din Ungaria

Thanks! Share it with your friends!

URL

You disliked this video. Thanks for the feedback!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Added by Admin in Foto mine
26 Views
Loading...

Description

Un tragic joc al sorţii a ieşit la iveală după ce a fost identificată cea de-a noua victimă din cumplitul accident petrecut în Ungaria.

În microbuzul cu muncitori români se afla şi un bărbat de 46 de ani din Mureş, care s-a nimerit la locul nepotrivit. Ar fi dorit să meargă în Germania, însă maşina care trebuia să-l ia nu a mai venit, aşa că omul s-a răzgândit şi a vrut să se întoarcă acasă în România. A fost ultima lui călătorie.

Dorel Tili avea 46 de ani şi era din Lechința, judeţul Mureş. Avea acasă doi copii mari pe care voia să-i ajute cu bani să-şi facă un rost în viaţă. Muncea de ani buni în străinătate în agricultură.

Alexandra Tili, fiica victimei: “M-a sunat sora lui din Germania că a văzut pe internet accidentul. Pentru mine a fost un şoc pur şi simplu, un om inconştient cu atâţia oameni în maşină să stea live pe Facebook?!”

Omul s-a urcat în microbuzul morţii în ultimul moment. Avea în plan să ajungă cu un microbuz în Germania. Dar cum transportul n-a mai sosit, s-a urcat în maşina românului care a promis că-l duce acasă. Pe drum, însă, în loc să fie atent la şofat, a făcut live pe Facebook de la volan şi a intrat în plin într-un camioon. Şi el, şi alţi 8 nevinovaţi au pierit pe loc.

Cumnata victimei: ”A zis că dacă nu ajunge microbuzul să meargă în Germania, a zis că vine aici. Voia să meargă mai departe. A vrut să meargă în Germania.”

Mama victimei: “La 46 de ani să moară aşa? Noi îl aşteptam să vină acasă, nu să vină mort.”

Rudele aşteaptă acum veşti de la autorităţi şi se pregătesc de înmormântare. Ministerul de Externe a anunţat deja că va suporta costurile de repatriere a trupurilor.

Post your comment

Comments

Be the first to comment
Loading...
RSS