Welcome
Login / Register

clipul mirilor la mare

Thanks! Share it with your friends!

URL

You disliked this video. Thanks for the feedback!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Added by Admin in Foto mine
23 Views
Loading...

Description

http://mercistudio.md
Tel: 060905090
Odnoklassniki: https://www.ok.ru/fotovideonunti
Facebook: https://www.facebook.com/mercistudio.md
Vimeo: https://vimeo.com/mercistudio
Skype: nicolae-adela

Suntem o echipă de operatori foto-video profesioniști care s-a format în anul 2007 prin selectarea celor mai buni operatori care au trecut prin echipa noastră. Am adunat suficientă experiență pentru a deservi o nuntă, o cumătrie sau un alt eveniment la un nivel așteptat. Ne dezvoltăm aptitudinile în continuare pentru a oferi calitate, responsabilitate și plăcerea de a lucra cu noi.

Noi prestăm servicii la nivel național și internațional dacă e cazul:

Video, foto, montaje video și prelucrare foto.

Fiecare serviciu se poate selecta individual, sau vă oferim pachetul întreg la un preț optimal.
Prețul se stabilește în dependență de serviciile acordate, nr. de operatori și instrumentele de lucru (aparatele de fotografiat, camerele de luat vederi și accesoriile utilizate). De preț mai depinde și locul evenimentului, data și alți factori, de aceea cel mai bine este să ne contactați la unul din telefoanele înregistrate și vă vom putea stabili prețul individual pentru fiecare petrecere. Vă asigur că prețurile vă vor fi optimale pentru buzunarul D-stră.

Site descriptions:
MerciStudio - este un studio foto video profesional în Moldova, Chișinău, Ungheni, Bălți și alte regiuni. Noi prestăm servicii foto și filmări HD-full la nunți, cumetrii, botezuri, zile de naștere, evenimente școlare, la grădinițe și alte evenimente culturale (dansuri, fotbal, seminare). Video montaj de la cameraman și prelucrarea pozelor prin photoshop la cel mai înalt nivel de către fotograful de la nuntă. Prețul pachetului de servicii la ceremonia Dvs. se stabilește individual.

Post your comment

Comments

Be the first to comment
Loading...
RSS