Welcome
Login / Register

Larisa de la ”Puterea Dragostei”, muză de 10.000 de euro! Blondina valorează enorm

Thanks! Share it with your friends!

URL

You disliked this video. Thanks for the feedback!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Added by Admin in Foto mine
7 Views
Loading...

Description

#NewsRomani #News #Romani
https://www.youtube.com/channel/UCKgmPWBWT6KHx2EgM0Q6P-g?sub_confirmation=1
Larisa, fosta concurentă de la ”Puterea Dragostei” este, cu siguranță, o femei care poate înnebuni, cu formele ei, orice bărbat, motiv pentru care, de altfel, a și devenit subiectul unei fotografii care costă enorm.
Mai exact, în urmă cu câțiva ani, printre altele, Larisa era un model extrem de apreciat, frumoasa blondină fiind subiectul pasiunii unor fotografi cunoscutți.
Iar unul dintre aceștia, un fotograf extrem de cunscut din Statele Unite, a decis să o transforme pe Larisa în muza lui, motiv pentru care i-a făcut mai multe ședințe foto. Rezultatul unei asemenea ședințe foto a fost, transformat, la un moment dat, în subiectul unei expoziții, iar iamginile cu Larisa, pe atunci roșcată, au fost scoase la vânzare, succesul fotografiilor, editate să semene cu o pictură, fiind de necontestat. ”M-a mirat și pe mine când am văzut prețul cu care se vând fotografiile în care apar. Una dintre ele, cea mai scumpă, se vinde și acum cu 10.000 de euro. Ceea ce, chiar dacă nu îmi aduce un câștig, mă onorează”, ne-a spus, în exclusivitate, frumoasa Larisa.

Adrian de la Puterea Dragostei a trecut de la Raluca la Larisa.
Adrian a format în casa de la Puterea Dragostei un cuplu cu Raluca. S-au iubit, s-au certat, s-au jignit, a avut loc și o cerere în căsătorie, iar în final inelul de logodnă i-a fost înapoiat lui Adrian și cei doi s-au despărțit definitiv. Larisa a fost concurentă în casa de la Puterea Dragostei când Adrian făcea un cuplu cu Raluca, atunci s-au și împrietenit. Însă, după ce Larisa a fost eliminată din show, cei doi au continuat să-și trimită mesaje. Și deși nu au vrut să spună adevărul, ci doar au lăsat să se înțeleagă că sunt buni prieteni, Adrian și Larisa par să fie mult mai mult decât niște simpli amici. Cei doi își petrec tot timpul împreună, merg împreună la mall la cumpărături, la restaurant, iar Larisa i-a cunoscut familia lui Adrian, dar, cu toate acestea, se feresc să spună că sunt iubiți.

Post your comment

Comments

Be the first to comment
Loading...
RSS